Preuzmi novu METi GO igricu

Univerzitet Metropolitan ti predstavlja METi GO mobilnu video igru koju su kreirali studenti Fakulteta informacionih tehnologija i studijskog programa Računarske igre, jedinog akreditovanog u Srbiji iz ove oblasti, za sve ljubitelje gejminga.

Pored FIT studenata, na video igri su radili i studenti Fakulteta digitalnih umetnosti, sa studijskog programa Dizajn interaktivnih medija

Univerzitet je prošle godine organizovao interni konkurs za maskotu Univerziteta, koji je nazvan – METi i koji predstavlja futurističkog lika, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost, kreativnost i želju za znanjem, odnosno vrednosti koje se vezuju za Metropolitan.

Sada su studenti Metropolitana predstavili METi maskotu i kroz video igru METi GO.

U kreiranju METi GO video igre je uloženo dosta truda i znanja, sa svakodnevnim sastancima, gde su studenti Metropolitana razmenjivali ideje i stečeno znanje, ali i ljubav prema gejmingu. Sada se sa nestrpljenjem očekuju reakcije gejmera i njihovi utisci za video igru – METi GO, koja će nastaviti i dalje da se razvija u budućnosti.

Igricu možeš preuzeti ovde, a ukoliko imaš dodatnih pitanja piši na imejl: info@metropolitan.ac.rs